voksbehandling til gravide hos MOISTURE BEAUTY LOUNGEvoksbehandling til gravide hos MOISTURE BEAUTY LOUNGEvoksbehandling til gravide hos MOISTURE BEAUTY LOUNGE

Voksbehandling til gravide

Brasiliansk voksbehandling har i mange år været meget populær, og gravide kvinder er ingen undtagelse. De fleste beholder den hårløse trend selv med voksende mave.

– Gravide kvinder kommer helt op til terminsdagen og bliver vokset. Det er blevet mere og mere almindeligt for gravide, ligesom det er hos ikke gravide kvinder. De fleste kommer fast en gang om måneden til voksning, så jeg følger dem fra før de bliver gravide til de har født. Når de nybagte mødre har fået styr på de nye daglige rutiner med bleskift, sove tider og amme tider ankommer de igen i klinikken med deres nye baby og fortsætter med voksbehandling.

Jeg se ikke nogen problemer med at højgravid vokser underlivet, og syntes ikke engang, det er noget problematisk at lave denne behandling på kvinder med store mave.

– Det eneste er, at huden kan være lidt mere følsomme under graviditeten, så voksbehandling kan føle sig en smule mere smertefuldt for den gravide. Men du får du voksbehandling fast hver måned løsner håret sig lettere fra rødderne, så derved gør det mindre ondt.

-Carsten

Pregna Wax

Er du gravid og ønsker en intim voksbehandling “down there” skal du vælge en “Pregna Wax”.

Her er der afsat tid til toiletbesøg og der er taget højde for at man måske ikke er så hurtig når det gælder om at vend sig samt at komme op og ned fra behandlerbriksen.

Se priserne her!

voksbehandling til gravide hos MOISTURE BEAUTY LOUNGE

Måske syntes du også om…

Symbol

Vi laver som de eneste en special voksbehandling som efterlader et symbol f.eks. et hjerte, en smiley, en pil eller lignende – en sjov lille overraskelse til kæresten.

Læs mere om symbol her!

Bikini Treat

For at fuldende den pragtfulde fornemmelse og oplevelse af den “glatte glæde” anbefaler vi alle kvinder at prøve vores helt nye hudpleje behandling – moisture Bikini Treatment.

Vil du vide mere?