INTIMT FRISURE
GUIDE TIL DEN KVINDELIGE
INTIME HAIRSTYLE 

VI LAVER SOM ÉN AF DE ENESTE EN SPECIAL VOKSBEHANDLING SOM EFTERLADER ET SYMBOL F.EKS. ET HJERTE, EN SMILEY, EN PIL ELLER LIGNENDE – EN SJOV OVERRASKELSE TIL KÆRESTEN... BIKINI, BRAZILIAN — ELLER HVAD MED ET BOGSTAV? HER HAR VI LAVET EN LILLE GUIDE SOM VIL LEDE DIG GENNEM DEN VILDTVOKSENDE JUNGLE AF DE MANGE INTIMFRISURER.

SYMBOL

Der findes et utal af variationer inden for denne genre. Hjertet er det mest udbredte, men en pil, der diskret kan lede din lover på sporet en sen nattetime, er også en klassiker. Du kan også skrive hans forbogstav dernede.

Hvis du har planer om at få lavet en af de mere detaljerede skulpturer, som for eksempel et bogstav, skal du lige tjekke, hvor tæt din hårvækst er, før du møder op til behandling. Det kræver en ret tæt og mørk hårvækst, før det kommer til at se ordentligt ud. Vi kan i enkelte tilfælde farve håren med brynfarve.

BIKINI WAX

Frisuren til kvinden, der godt kan lide det naturlige look, men alligevel ikke har lyst til at fremvise en fuldvoksen busk med vildfarne hår, hver gang hun går i svømmehallen. Her er det kun helt ude i siderne, at håret bliver fjernet — grænselinjen går ved bikinikanten.

Selv om du foretrækker at se ud som en voksen kvinde frem for en lille pige forneden, kan du godt eksperimentere med at trimme hårene lidt ned — få eventuelt din kæreste til at hjælpe dig. Måske viser det sig, at du faktisk foretrækker en velholdt park frem for en vildtvoksende jungle.

TANGA WAX

Forestil dig, hvor meget hår der kan gemme sig inde bag ved en klassisk 80’er-style tangatrusse, og du har et ret klart billede af, hvad en tanga er for en frisure. Det er slet og ret en stribe, der er lidt bredere end den brasilianske — og så er der hår hele vejen ned over kønslæberne.

Vi kan eksperimentere med at lave din tanga mere eller mindre trekantet, så den bliver bredere foroven og snævrer ind for neden. Eller hvad med en omvendt trekant?

BRAZILIAN WAX

En Brazilian er lig med en tynd stribe med kort hår, nøgne kønslæber og bart ‘g-strengs’-område. Det var efter sigende de brasilianske kvinder, der først fandt på frisuren, så de kunne spankulere rundt i bittesmå g-strengs-bikinier uden at vise måtte til hele stranden.

Når man får en Brazilian skal vi bare lige aftale hvor bred en landingsbane du vil have tilbage. Det er jo en smagssag

HOLLYWOOD / SphynX WAX

Der er ikke så meget at rafle om med en Hollywood: Hårene skal væk — ALLE hårene! Øverst, nederst, forrest, bagerst; der skal ikke være så meget som en lillebitte stub tilbage. I udlandet går denne frisure også under navnet full Brazilian og Sphynx (en hårløs mis.)

Denne frisure (eller mangel på samme) som et splinternyt malerlærred for en kreativ sjæl. Piercinger og intimsmykker kommer virkelig til deres ret her.

SE LIGE HER!

NICE TO KNOW

 • Vi ønsker at opretholde en god hygiejne i klinikken og ved vores behandlinger. Derfor forventer i også at kunder gør det samme.
 • Før en intim voksbehandling skal alle kunde foretaget et grundig intim vask, umiddelbart inden behandlingen. Dette skal gøres i klinikken!
 • Toilet besøg må derfor ikke ske efterfølgende!
 • Ved en intim voksbehandling, er man naturligvis fri for køns sygdomme
 • Derudover er det vigtigt at alle kønshårene er min. 5 – 10 mm. lange, på denne måde opnås det bedste resultat. Er hårene kortere end 5 mm. kan de være svære at fjerne.
 • Undgå brug af creme på de steder som skal vokses.
 • Undgå sol 24 timer før og 48 timer efter en voksbehandling.
 • Hvis det er muligt må du gerne peele/eksfoliere den hud som skal vokses samme dag inden behandlingen. (Det er dog ikke en nødvendighed)

NEED TO KNOW

 • Er disse hygiejne forhold ikke opfyldt kan behandlingen ikke gennemføres før de er bragt i orden.
 • Ved smitsom sydom behandles der ikke, grundet smittefare.

AFBUDSPOLITIK

 • Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse personligt senest 24 timer før på telefon på 5190 8889, eller slette tiden selv via online booking.
 • Ved afbud senere end 24 timer beregnes fuld pris! Dette gælder også ved pludselig opstået sygdom.

MÅSKE SYNTES DU OGSÅ OM...

MÅSKE SYNTES

DU OGSÅ OM...

Symbol

Vi laver som de eneste en special voksbehandling som efterlader et symbol f.eks. et hjerte, en smiley, en pil eller lignende – en sjov lille overraskelse til kæresten.

Bikini Treat

For at fuldende den pragtfulde fornemmelse og oplevelse af den “glatte glæde” anbefaler vi alle kvinder at prøve vores helt nye hudpleje behandling – moisture Bikini Treatment.

Undgå ingroede hår!

ingrown-X-it er en spray der virker mildt exfolierende samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår.