LIDT OM MOISTURE

Velkommen

MOISTURE – BEAUTY LOUNGE er en lille eksklusiv og hyggelig hudplejeklinik i lækre og moderne omgivelser midt i indre København. MOISTURE er stiftet og drives dagligt af Carsten. Læs mere om Carsten her!

Med Carstens mange års erfaring med behandlinger betyder, at han kan tilbyde alle kunder en yderst professionel behandling med gode resultater. Stemningen på klinikken er altid venlig og hyggelig.

Carstens største mål er at give sine kunder den bedst tænkelige og mest nænsomme hudpleje, og lægger stor vægt på, at du som kunde føler dig godt tilpas, afslappet og i trygge hænder fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Hos MOISTURE handler hudpleje om sundhed og velvære – og om at give netop din hud en nænsom og individuel omsorg og pleje. En skøn oplevelse i en dejlig atmosfære for både mænd og kvinder.


Fuld diskretion til alle – naturligvis!

Blandt MOISTURES kunder er også flere offentligt kendte personligheder, der ønsker skønhedspleje under private og diskrete former. Den tillid lever vi naturligvis op til med stor diskretion omkring alle behandlinger.

Hudpleje handler ikke kun om skønhed, selvforkælelse, luksus og glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære. Og så har det blot den ‘bivirkning’, at du også bliver smukkere!

Ring til Carsten eller kig forbi, hvis du vil bestille tid til en konsultation eller gerne vil vide mere om MOISTURES behandlinger. Du er altid velkommen – også hvis du blot har et spørgsmål eller har brug for et godt råd.

Rigtig hjertelig velkommen!


SE LIGE HER!

NICE TO KNOW

 • Vi ønsker at opretholde en god hygiejne i klinikken og ved vores behandlinger. Derfor forventer i også at kunder gør det samme.
 • Før en intim voksbehandling skal alle kunde foretaget et grundig intim vask, umiddelbart inden behandlingen. Dette skal gøres i klinikken!
 • Toilet besøg må derfor ikke ske efterfølgende!
 • Ved en intim voksbehandling, er man naturligvis fri for køns sygdomme
 • Derudover er det vigtigt at alle kønshårene er min. 5 – 10 mm. lange, på denne måde opnås det bedste resultat. Er hårene kortere end 5 mm. kan de være svære at fjerne.
 • Undgå brug af creme på de steder som skal vokses.
 • Undgå sol 24 timer før og 48 timer efter en voksbehandling.
 • Hvis det er muligt må du gerne peele/eksfoliere den hud som skal vokses samme dag inden behandlingen. (Det er dog ikke en nødvendighed)

NEED TO KNOW

 • Er disse hygiejne forhold ikke opfyldt kan behandlingen ikke gennemføres før de er bragt i orden.
 • Ved smitsom sydom behandles der ikke, grundet smittefare.

AFBUDSPOLITIK

 • Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse personligt senest 24 timer før på telefon på 5190 8889, eller slette tiden selv via online booking.
 • Ved afbud senere end 24 timer beregnes fuld pris! Dette gælder også ved pludselig opstået sygdom.

MÅSKE SYNTES DU OGSÅ OM...

MÅSKE SYNTES

DU OGSÅ OM...

Symbol

Vi laver som de eneste en special voksbehandling som efterlader et symbol f.eks. et hjerte, en smiley, en pil eller lignende – en sjov lille overraskelse til kæresten.

Bikini Treat

For at fuldende den pragtfulde fornemmelse og oplevelse af den “glatte glæde” anbefaler vi alle kvinder at prøve vores helt nye hudpleje behandling – moisture Bikini Treatment.

Undgå ingroede hår!

ingrown-X-it er en spray der virker mildt exfolierende samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår.