UNDGÅ

INDGROEDE HÅR

INGROWN-X-IT ER EN SPECIEL FORMULAR
MOD INDGROEDE HÅR

ingrown-X-it fra Lycon SPA er en super effektiv spray til ansigt og krop. Den virker mildt exfolierende samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår. ingrown-X-it med Salicylsyre, Mælkesyre, Allantoin og Arnica, er en fusion af ingredienser der beroliger irriteret hud og virker fugtende. Perfekt til brug efter voksning, barbering, ved udbrud eller tilstoppet hud. Svier eller brænder ikke.

ingrown-X-it solution

På kroppen

Spray ingrown-X-it på tør hud efter voksning eller barbering. Spray direkte på det område som skal behandlers og masseres nu ind med rene hænder. Vask ikke herefter! Anvend fugtighedscreme 10 minutter efter ingrown-X-it.

I ansigtet

Spray ingrown-X-it på en vatrondel, påfør derefter vatrondel på tør hud efter voksning eller barbering det pågældende område. Vask ikke herefter! Anvend fugtighedscreme 10 minutter efter ingrown-X-it.

På hals

Spray ingrown-X-it direkte på tør hud på hals efter barbering og masseres nu ind med rene hænder. Vask ikke herefter! Anvend fugtighedscreme 10 minutter efter ingrown-X-it.

Pris DKK 250,-

0 %

SE LIGE HER!

NICE TO KNOW

 • Vi ønsker at opretholde en god hygiejne i klinikken og ved vores behandlinger. Derfor forventer i også at kunder gør det samme.
 • Før en intim voksbehandling skal alle kunde foretaget et grundig intim vask, umiddelbart inden behandlingen. Dette skal gøres i klinikken!
 • Toilet besøg må derfor ikke ske efterfølgende!
 • Ved en intim voksbehandling, er man naturligvis fri for køns sygdomme
 • Derudover er det vigtigt at alle kønshårene er min. 5 – 10 mm. lange, på denne måde opnås det bedste resultat. Er hårene kortere end 5 mm. kan de være svære at fjerne.
 • Undgå brug af creme på de steder som skal vokses.
 • Undgå sol 24 timer før og 48 timer efter en voksbehandling.
 • Hvis det er muligt må du gerne peele/eksfoliere den hud som skal vokses samme dag inden behandlingen. (Det er dog ikke en nødvendighed)

NEED TO KNOW

 • Er disse hygiejne forhold ikke opfyldt kan behandlingen ikke gennemføres før de er bragt i orden.
 • Ved smitsom sydom behandles der ikke, grundet smittefare.

AFBUDSPOLITIK

 • Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse personligt senest 24 timer før på telefon på 5190 8889, eller slette tiden selv via online booking.
 • Ved afbud senere end 24 timer beregnes fuld pris! Dette gælder også ved pludselig opstået sygdom.

MÅSKE SYNTES DU OGSÅ OM…

MÅSKE SYNTES

DU OGSÅ OM…

Symbol

Vi laver som de eneste en special voksbehandling som efterlader et symbol f.eks. et hjerte, en smiley, en pil eller lignende – en sjov lille overraskelse til kæresten.

Bikini Treat

For at fuldende den pragtfulde fornemmelse og oplevelse af den “glatte glæde” anbefaler vi alle kvinder at prøve vores helt nye hudpleje behandling – moisture Bikini Treatment.

Undgå ingroede hår!

ingrown-X-it er en spray der virker mildt exfolierende samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår.