PROFESSIONELLE HÆNDER

Carsten aka Mr. Miyagi – en dedikerede fagmand, klar til at gøre, hvad der skal til for at gøre dig endnu smukkere


Carsten

Kosmetolog & Permanent Makeup Artist 

Carsten aka Mr. Miyagi har været i skønhedsbranchen siden November 2003 og er indehaver af MOISTURE BEAUTY LOUNGE. Han er uddannet Mikropigmentist/Permanent Makeup Artist og Lægeeksamineret kosmetolog. Startede inden for voksbehandlinger, hvor han nu er en af Danmarks mest erfarne behandlere. Carsten underviser professionelle kosmetologer på andre klinikker rundt om i landet og har medvirket som ekspert i en lang række tv-udsendelser.

Carsten skabte MOISTURE BEAUTY LOUNGE og flyttede til indre København i 2009 med den vision, at kunderne skal have en eksklusiv, hyggelig og tryg oplevelse under private former – lige fra de træder ind ad døren. Derfor vil du hos MOISTURE altid opleve en god stemning i et smukt, stilrent og venligt miljø, som giver de bedste rammer for den ultimative forkælelse.

Med sine mange års erfaring, er Carsten garanten for, at kunder hos MOISTURE får den bedst tænkelige og mest nænsomme voksbehandling, som er nøje afstemt med hver enkelt kundes særlige hudtype. Med en professionel behandling fra Carsten er du i sikre hænder – uanset hvilken af MOISTUREs voksbehandlinger du vælger.

Sprog: Dansk & Engelsk


KLIK OG LÆS HVAD

ANDRE KUNDER SIGER