BIG SIZE DON'T MATTER

GET YOUR WAX ANYWAY!

VOKSBEHANDLING TIL GRAVIDE

Voksbehandling til gravide.

Brasiliansk voksbehandling har i mange år været meget populær, og gravide kvinder er ingen undtagelse. De fleste beholder den hårløse trend selv med voksende mave.

– Gravide kvinder kommer helt op til terminsdagen og bliver vokset. Det er blevet mere og mere almindeligt for gravide, ligesom det er hos ikke gravide kvinder. De fleste kommer fast en gang om måneden til voksning, så jeg følger dem fra før de bliver gravide til de har født. Når de nybagte mødre har fået styr på de nye daglige rutiner med bleskift, sove tider og amme tider ankommer de igen i klinikken med deres nye baby og fortsætter med voksbehandling.

Jeg se ikke nogen problemer med at højgravid vokser underlivet, og syntes ikke engang, det er noget problematisk at lave denne behandling på kvinder med store mave.

– Det eneste er, at huden kan være lidt mere følsomme under graviditeten, så voksbehandling kan føle sig en smule mere smertefuldt for den gravide. Men du får du voksbehandling fast hver måned løsner håret sig lettere fra rødderne, så derved gør det mindre ondt.

-Carsten

PREGNA WAX

Er du gravid og ønsker en intim voksbehandling “down there” skal du vælge en “Pregna Wax”.

Her er der afsat tid til toiletbesøg og der er taget højde for at man måske ikke er så hurtig når det gælder om at vend sig samt at komme op og ned fra behandlerbriksen.


SE LIGE HER!

NICE TO KNOW

 • Vi ønsker at opretholde en god hygiejne i klinikken og ved vores behandlinger. Derfor forventer i også at kunder gør det samme.
 • Før en intim voksbehandling skal alle kunde foretaget et grundig intim vask, umiddelbart inden behandlingen. Dette skal gøres i klinikken!
 • Toilet besøg må derfor ikke ske efterfølgende!
 • Ved en intim voksbehandling, er man naturligvis fri for køns sygdomme
 • Derudover er det vigtigt at alle kønshårene er min. 5 – 10 mm. lange, på denne måde opnås det bedste resultat. Er hårene kortere end 5 mm. kan de være svære at fjerne.
 • Undgå brug af creme på de steder som skal vokses.
 • Undgå sol 24 timer før og 48 timer efter en voksbehandling.
 • Hvis det er muligt må du gerne peele/eksfoliere den hud som skal vokses samme dag inden behandlingen. (Det er dog ikke en nødvendighed)

NEED TO KNOW

 • Er disse hygiejne forhold ikke opfyldt kan behandlingen ikke gennemføres før de er bragt i orden.
 • Ved smitsom sydom behandles der ikke, grundet smittefare.

AFBUDSPOLITIK

 • Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse personligt senest 24 timer før på telefon på 5190 8889, eller slette tiden selv via online booking.
 • Ved afbud senere end 24 timer beregnes fuld pris! Dette gælder også ved pludselig opstået sygdom.

MÅSKE SYNTES DU OGSÅ OM...

MÅSKE SYNTES

DU OGSÅ OM...

Symbol

Vi laver som de eneste en special voksbehandling som efterlader et symbol f.eks. et hjerte, en smiley, en pil eller lignende – en sjov lille overraskelse til kæresten.

Bikini Treat

For at fuldende den pragtfulde fornemmelse og oplevelse af den “glatte glæde” anbefaler vi alle kvinder at prøve vores helt nye hudpleje behandling – moisture Bikini Treatment.

Undgå ingroede hår!

ingrown-X-it er en spray der virker mildt exfolierende samt modvirker og afhjælper ubehag ved indgroede hår.